- كنافة
- كُنَافَةٌкунафа (сладкое блюдо из миндаля и орехов в виде вемишели)
Арабско-русский словарь. Академик. 2013.
Арабско-русский словарь. Академик. 2013.
Arab cuisine — is defined as the various regional cuisines spanning the Arab World, from Morocco and Tunisia to Saudi Arabia, and incorporating Levantine, Egyptian . Contents 1 History 2 Culture 3 Structure of meals … Wikipedia
Egyptian cuisine — Life in Egypt Culture Cuisine … Wikipedia
Kanafeh — (Arabic: كنافة), kadayıf (Turkish), kadaif (Albanian), kataifi, kadaifi (Greek κα(ν)ταΐφι), is a very fine vermicelli like pastry used to make sweet pastries and desserts. It is sometimes known as shredded phyllo .Kanafeh originated in the Arab… … Wikipedia
Knafeh — (arabisch كنافة) ist eine arabische Süßspeise aus einem besonderen Käse und Kadaifi. Ursprünglich stammt die Süßspeise aus der palästinensischen Stadt Nablus. Inzwischen gehört Knafeh aber zu der gesamten arabischen Küche mi … Deutsch Wikipedia
Kadaif — Kunafah en una sartén. El kadaif, kadayıf (turco), kataifi, kadaifi (griego κα(ν)ταΐφι), knāfeh, kunāfah o kunfeh (árabe كنافة) es un tipo de fideo muy fino (vermicelli) usado para preparar dulces y postres … Wikipedia Español
Кнафе — (араб. كنافة) сладкое блюдо арабской кухни. Является кондитерским изделием, родом из Шхема. Сделано из кадаифской вермишели и козьего сыра. Кнафе, как и пахлава, подаётся с сахарным сиропом, который добавляет сладость. Оранжевый или… … Википедия